bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人www.my-betstar.com
              
BetStar - спечелите до 8% дневно
Най-добра инвестиция в спортни залагания

BETSTAR.BIZ - изплащане:: ежедневно.


Thai, Albanian, english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Vietnamese, Greek, danish, spanish, Italian, Chinese, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Turkish, Ukrainian, Hungarian, Finnish, French, hindi, Dutch, Croatian, Czech, Swedish, Japanese,
български, Bulgarian - Bulgaria,
bulgarski High Quality Advertising
bulgarski - Krypotowährung
За BETSTAR
Просто се присъединят, депозит и да печелят пари. Залагането се извършва от професионалисти и компютри.


Световният пазар за спортни залагания е невероятно доходоносна индустрия с приблизителен оборот на стойност $ 1,3 трилиона. Въпреки това, много хора, които се опитват да правят пари с спортни залагания постигнат дългосрочни големи загуби, дължащи се на непредсказуемия характер на спорта.


Компанията Betstar ООД, създадена във Великобритания, се състои от екип от професионални спортни залагащите с приходите резултати последователно над средното ниво. BetStar дава възможност на заинтересованите страни да се получи гарантиран и стабилен допълнителен доход, който се генерира от екипа Betstar за вас.

Екипът използва технически и аналитичен подход към спортните залагания. За разлика от традиционната "хазарт", този подход е доста сходен с търговски валути или акции. Betstar използва система от мощни алгоритми и използва специално разработен софтуер, който помага на максимална печалба, като същевременно минимизират загубите. Това се комбинира със системи за управление на парите на и осигурява добра защита срещу евентуални загуби и гаранции дългосрочни стабилни печалби.

готов най-накрая да се реализира печалба от инвестициите си ли? Отваряне на нова сметка в BetStar. Тя е безплатна и отнема само минута!

регистрирайте безплатноBETSTAR - спечелите до 8% дневно - До 5% комисионна сезиране.


български, Bulgarian - България,
японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai,

BETSTAR - Инвестиционен план
Минимален депозит от $ 10 - до 8% печалба на ден - Изплащане седем пъти в седмицата


VIP-PLAN
изплащане: 115% след 7 дни*

минимален депозит 1000$             максималният депозит unbegrenzt


BETSTAR - Минимален депозит от $ 10!


Japanese, Swedish, Czech, Croatian, Dutch, hindi, French, Finnish, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Serbian, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Chinese, Italian, spanish, danish, Greek, Vietnamese, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Albanian, Thai,
български, Bulgarian - Bulgaria,

BETSTAR - Сезиране на програмата / Маркетинг
Споделете BETSTAR и да печелят пари


5%
5% комисиона сезиране     - Пари, без инвестиция!

BetStar предлага 5% комисиона за препращане за всяка сума, която се заплаща от вашите препоръчани членове. Не съществува отделен Investitition необходимо да се използва тази възможност, за да се правят пари!

BETSTAR.BIZ - до 8% печалба на ден


български, Bulgarian - България,
Thai, албанец, английски, Беларус, босненската, български, виетнамски, гръцки, датски, испански, италиански, китайски, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, словашки, словенски, сръбски, турски, украинец, унгарски, фински, френски, хинди, холандски, хърватски, чешки, шведски, японски,

BETSTAR - Отговори
Въпроси и отговори BETSTAR


Общи въпроси
Какво е BetStar ООД?
Компанията Betstar ООД е основана от екип от професионални спортни залагащите с приходите резултати последователно над средното ниво. Компанията дава възможност да получат гарантиран и стабилни доходи членове - с предимството, че се генерира за вас от екипа BetStar.
Дали BetStar Ltd. реална фирма?
Да, BetStar е регистрирана във Великобритания компания, BETSTAR LIMITED, регистрирано под регистрационен номер 10,089,453th на Винаги можете да проверите нашата компания на следния линк: UK Companies House Website
Как е печалбата на BetStar Ltd. достига?
Професионалният екип на BetStar залагания върху спортни резултати и свързани събития. По този начин, могат да бъдат постигнати печалби. Екипът използва технически и аналитичен подход към спортните залагания. За разлика от традиционната "хазарт", този подход е доста сходен с търговски валути или акции. Betstar използва система от мощни алгоритми и използва специално разработен софтуер, който помага на максимална печалба, като същевременно минимизират загубите.
Може ли това да се случи, за да загубят парите, платени за инвестиция в BetStar?
Едно от предимствата на BetStar е, че в дългосрочен план е гарантирана и стабилна доходност се изплаща, така че клиентите да не претърпят загуби. Въпреки че е невъзможно за BetStar да спечелим всеки залог, но използването на система за управление на паричните средства на осигурява добра защита срещу евентуални загуби и гарантира дългосрочна постоянна печалба.
Необходимо ли е, че аз имам опит в спортни залагания да инвестират в BetStar?
Не. Необходими са не по личен опит, за да генерира печалби с BetStar. Необходимо е само да направите депозит. Професионалният екип на BetStar върши работата вместо вас.
Печалбите са направени на 7 дни в седмицата?
Да. Печалбите ще бъдат кредитирани в профила си 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.


Регистрация и откриване на сметка
Как мога да си отворите сметка с BetStar?
Просто кликнете върху "Регистрация" кутията и попълнете формата с исканата информация за откриването на сметката.
Мога ли да променя моята лична информация (имейл адрес, номера на електронни портфейли), след като се регистрирате?
От съображения за сигурност и за защита на профила ви от неупълномощен достъп, това не е възможно, за да промените данните си, след като се регистрират. Ако искате да промените данните си, моля използвайте контакт с клиентите. След тестване дали сте титуляра на сметката, данните ви ще бъдат изменени в съответствие с новите си данни.
Мога ли да отворя множество акаунти от един и същ IP адрес?
Не, има само един акаунт на IP адрес и компютър позволено. Вашите сметки ще бъдат спрени, ако BetStar отбелязва, че повече от една сметка е отворена от вашия IP.


Депозит.
Как мога да се инвестира в BetStar?
Всички плащания трябва да бъдат направени в областта на член. С цел да се инвестира в BetStar, първо трябва да създадете акаунт. След това влезте с вашето потребителско име и парола в областта на членове, които сте посочили при регистрацията. След това кликнете върху бутона "Депозит" и следвайте процедурата за депозит.
Има минимални или максимални граници за извършване на депозит?
Минималният депозит за плановете за 30-ти ден е $ 10, а максималният размер е $ 50,000. Минималният депозит за VIP-Plan е $ 1.000 - максималната сума, не се ограничава.
Какви услуги плащане се приемат от BetStar?
В момента, на следните електронни валути се приемат: PerfectMoney, Payeer, BitCoin, ADV-Cash PerfectMoney, Payeer, BitCoin, Advcash
Колко време е необходимо, за депозит да бъде кредитирана по сметката си?
Вашият депозит ще бъде (с изключение BitCoin) незабавно към вашата сметка. Кредитът на BitCoins настъпва след 3-6 потвърждения от мрежата Biiitoin. Ако депозит от други процесори на плащане не може да бъде кредитирана автоматично в профила си, моля, обадете се за поддръжка на клиенти с детайлите като потребителско име, дата, сумата на депозита и броя на операциите.
Кога ще първото плащане по сметката ми?
Ако сте инвестирали в плана на 30-дневен, ще получите първото плащане от 24 часа след депозита си. Ако сте инвестирали в VIP-Plan получавате печалбата от 7 дни след депозита си.
Как мога да се изчисли печалбата си?
Ако искате да се изчисли печалбата си, моля използвайте калкулатора на доходите на уебсайта BetStar.


изплащания
Какво да направите, за да теглят пари от сметката ми BetStar имам нужда?
Ако искате да се съберат печалбата си, влезте в профила си и кликнете върху "пари".
Каква е минималната печалба?
За всички електронни валути минимума за изплащане в момента е $ 0,50.
По какъв начин се обработват плащанията - автоматично или ръчно?
От съображения за сигурност всички тегления ще бъдат взети под внимание и изпълняват ръчно. Това предпазва от неупълномощен достъп и действия, които биха могли да доведат до загуба на парите си.
Колко време е необходимо, за плащане се извършва?
В повечето случаи, при обработката на Вашата заявка се прави в рамките на един час. Въпреки това, той може в редки случаи, също така да доведе до забавяне, в зависимост от времето и персонала. Във всеки случай, за обработка ще отнеме не повече от 24 часа. Ако не сте получили плащане след този период, моля свържете се с обслужване на клиенти.
Каква е максималната печалба?
Няма горна граница за плащане.
Мога ли да изтеглиш в друга валута?
Не. Можете да теглите само в същата валута, в която сте направили своя депозит.


програма за партньорство / сезиране програма
Осигурява BetStar комисия за партньорство?
Да, ако инвестицията е направена от клиент, препоръчан от вас, вие ще получите комисионна в размер на 5% от този депозит. Въпреки това, за повторни инвестиции от обема на сметка, няма да получавате комисионни.
Как мога да препоръчвам програмата BetStar на други хора?
След като влезете в профила си ще намерите вашия персонален линк сезиране. Вашите препоръчани клиенти използват личната си връзка сезиране за да стигнем до платформата и за откриване на сметка тук и направете депозит.
Необходимо ли е да има активно депозит, за да участват в програмата за партньор?
Не, за да се възползват от инвестициите на вашите препоръчани клиенти, вие не трябва да има активна депозит. Трябва само да се регистрирате и да се открие сметка с BetStar.
Мога ли да представя членовете на семейството ми, както се препоръчва на клиентите?
Не се допуска, ако членовете на вашето семейство, за да се регистрират на един и същ IP адрес, на BetStar. Само една сметка може да се регистрира чрез IP адрес. В този конкретен случай, моля, свържете се с обслужване на клиенти. В противен случай, сметката ви ще бъде възможно идентифицирани като измама и затворен. Вашият депозит е замръзнала.
Кога и как мога да получа комисия партньорство на препоръчаните клиенти?
След като препоръчаните клиентите да направите депозит, Комисията на 5% се кредитира по сметката ви автоматично. Това се прави веднага след депозирането е направено от страна на клиента.
Има ли програма за BetStar представителства?
Активна програма за представители на компанията няма да бъдат предлагани в момента.


Сигурност и обслужване на клиенти
Безопасно ли е да депозирате пари в BetStar?
Да. BetStar е взела всички възможни мерки, за да гарантира сигурността на сметките на клиентите. Сайтът се хоства на специален сървър с DDOS Guard и е защитен с Comodo SSL протокол. Почасовите актуализации гарантират, че всички данни могат да бъдат възстановени незабавно в случай на беда.
Дали BetStar защитен от DDoS атаки?
Да, BetStar е домакин на специален DDoS защитени сървър с DDoS-Guard и е платил за пълна защита на околната среда.
Забравих си паролата или не мога да вляза - какво трябва да направя?
Моля, използвайте възстановяване на паролата. Нова парола ще бъде изпратена на вашия е-мейл адрес. Ако сте забравили е-мейл адрес, който сте посочили по време на регистрацията, моля свържете се с нашия сервиз.
Аз не мога да си спомня потребителското си име - какво трябва да направя?
Ако сте забравили вашето потребителско име, моля, проверете вашата пощенска кутия. След като се регистрирате, вие сте получили имейл с информация за профила си. Ако не можете да намерите тази поща, моля, свържете се с обслужване на клиенти или да използвате чат на живо.
Как мога да променя моя имейл адрес?
От съображения за сигурност не можете да промените имейл адреса си. Моля, свържете се за обслужване на клиенти.
Как мога да променя информацията за изплащане сметка в профила си?
От съображения за сигурност не е възможно да промените данните си за изплащане сметки. Това действие е настроен така, че няма неоторизиран достъп до вашия профил. Това предотвратява че запасите си могат да се прехвърлят към друга сметка. Ако искате да промените съхранява информацията за профила си, моля, свържете се с обслужване на клиенти.
Как мога да се свържете с Обслужване на клиенти на други въпроси или проблеми?
BetStar предлагат множество начини за връзка с обслужването на клиентите. Най-лесният начин е контакт електронна поща или чат на живо. Или използвайте формата в страницата за контакт с клиентите на BetStar.

2 Посетители онлайн

Изплащане седем пъти в седмицата - BETSTAR


японски, шведски, чешки, хърватски, холандски, хинди, френски, фински, унгарски, украинец, турски, сръбски, словенски, словашки, руски, румънски, португалски, полски, норвежки, немски, китайски, италиански, испански, датски, гръцки, виетнамски, български, босненската, Беларус, английски, албанец, Thai,