bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人www.my-betstar.com
              
BetStar - tjene opp til 8% daglig
BESTE INVESTERING I SPORTSSPILL

BETSTAR.BIZ - utbetaling:: daglig.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, danish, Dutch, Finnish, French, Greek, hindi, belarusian, Italian, Japanese, Norwegian, english, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, German, Ukrainian, Hungarian, Vietnamese,
Norsk, Norwegian - Norway,
norsk High Quality Advertising
norsk - Krypotowährung
Om BETSTAR
Bare bli med, innskudd og tjene penger. Satsingen er gjort av fagfolk og datamaskiner.


Det globale markedet for sportsspill er en utrolig lukrativ industri med en estimert omsetning på $ 1300 milliard. Men mange mennesker som prøver å tjene penger med sportsspill oppnå langsiktige store tap på grunn av uforutsigbare natur sporten.


Selskapet Betstar Ltd, etablert i Storbritannia, består av et team av profesjonelle sports bettors med gjennomgående over gjennomsnittet inntjening resultater. BetStar gir interesserte parter mulighet til å få en garantert og stabil ekstra inntekt, som er generert fra Betstar team for deg.

Teamet bruker en teknisk og analytisk tilnærming til sportsspill. I motsetning til den tradisjonelle "gambling", er denne tilnærmingen ganske likt handel valutaer eller aksjer. Betstar bruker et system med kraftige algoritmer og bruker spesialutviklet programvare som bidrar til å maksimere fortjenesten mens tap minimeres. Dette er kombinert med en pengene styringssystem og gir en god sikring mot eventuelle tap og garantier langsiktige jevn fortjeneste.

Er du klar til å endelig gjøre en fortjeneste på dine investeringer? Åpne en ny konto på BetStar. Det er gratis og tar bare et minutt!

meld deg gratisBETSTAR - tjene opp til 8% daglig - Opp til 5% referanseprovisjon .


Norsk, Norwegian - Norge,
vietnamesisk, ungarsk, Ukrainsk, tysk, Tyrkisk, Thai, svensk, Spansk, Slovensk, Slovakisk, serbisk, Russian, rumensk, Portugisisk, Polsk, Norsk, Norsk, Japanese, italiensk, hviterussisk, Hindi, gresk, French, Finnish, Dutch, danish, Czech, Croatian, Chinese, bulgarian, bosnisk, Albansk,

BETSTAR - Investment Plan
Minimum innskudd på $ 10 - opp til 8% fortjeneste per dag - Utbetaling syv ganger i uken


VIP-PLAN
utbetaling: 115% etter 7 dager*

minimal innskudd 1000$             maksimum innskudd unbegrenzt


BETSTAR - Minimum innskudd på $ 10!


Vietnamese, Hungarian, Ukrainian, German, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, english, Norwegian, Japanese, Italian, belarusian, hindi, Greek, French, Finnish, Dutch, danish, Czech, Croatian, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian,
Norsk, Norwegian - Norway,

BETSTAR - Henvisningprogram / Marketing
Del BETSTAR og tjene penger


5%
5% referanseprovisjon     - PENGER UTEN investering!

BetStar gir 5% henvisning provisjon for ethvert beløp som skal betales av anbefalte medlemmene. Det er ingen egen Investitition nødvendig å bruke denne muligheten til å tjene penger!

BETSTAR.BIZ - opp til 8% fortjeneste per dag


Norsk, Norwegian - Norge,
Albansk, bosnisk, bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, danish, Dutch, Finnish, French, gresk, Hindi, hviterussisk, italiensk, Japanese, Norsk, Norsk, Polsk, Portugisisk, rumensk, Russian, serbisk, Slovakisk, Slovensk, Spansk, svensk, Thai, Tyrkisk, tysk, Ukrainsk, ungarsk, vietnamesisk,

BETSTAR - FAQ
Spørsmål og svar BETSTAR


GENERELLE SPøRSMåL
Hva er BetStar Ltd.?
Selskapet Betstar Ltd ble grunnlagt av et team av profesjonelle sports bettors med gjennomgående over gjennomsnittet inntjening resultater. Selskapet gir medlemmene mulighet til å få en garantert og stabil inntjening - med den fordelen at det er generert for deg av BetStar team.
Er BetStar Ltd. et ekte selskap?
Ja, BetStar er et registrert britisk selskap, BETSTAR AS, registrert under registreringsnummer 10,089,453th Du kan alltid sjekke vårt selskap på følgende link: UK Companies House Website
Hvordan er det overskudd på BetStar Ltd. nådd?
Det profesjonelle BetStar satse på sportsresultater og relaterte hendelser. Således kan de gevinster oppnås. Teamet bruker en teknisk og analytisk tilnærming til sportsspill. I motsetning til den tradisjonelle "gambling", er denne tilnærmingen ganske likt handel valutaer eller aksjer. Betstar bruker et system med kraftige algoritmer og bruker spesialutviklet programvare som bidrar til å maksimere fortjenesten mens tap minimeres.
Kan det skje å miste pengene betalt for en investering i BetStar?
En av fordelene med BetStar er at på lang sikt en garantert og stabil avkastning er utbetalt, slik at kundene ikke lide tap. Selv om det er umulig for BetStar å vinne hvert spill plassert, men bruk av en cash management system gir en god sikring mot eventuelle tap og garanterer langvarig en konstant gevinst.
Er det nødvendig at jeg selv har erfaring i sportsspill å investere i BetStar?
Nei. ingen personlig erfaring for å generere fortjeneste med BetStar. Du trenger bare å gjøre et innskudd. Det profesjonelle BetStar gjør jobben for deg.
Overskudd er gjort på 7 dager i uken?
Ja. Gevinstene vil bli kreditert til din konto 7 dager i uken, 365 dager i året.


REGISTRERING OG KONTOåPNINGS
Hvordan kan jeg åpne en konto med BetStar?
Bare klikk på "Påmelding" boksen og fyll ut skjemaet med den nødvendige informasjonen for kontoen åpning.
Kan jeg endre min personlige informasjon (e-postadresse, antall e-wallets) etter registrering?
Av sikkerhetsmessige grunner og for å beskytte kontoen din mot uautorisert tilgang, er det ikke mulig for deg å endre dine opplysninger etter registrering. Hvis du ønsker å endre dine data, kan du bruke kundekontakt. Etter å ha testet om du er kontohaver, vil dataene endres i samsvar med nye detaljer.
Kan jeg åpne flere kontoer fra samme IP-adresse?
Nei, det er bare én konto per IP-adresse og datamaskin tillatt. kontoene vil bli suspendert dersom BetStar bemerker at mer enn én konto er åpnet fra din IP.


INNSKUDD.
Hvordan kan jeg investere i BetStar?
Alle betalinger må gjøres i medlemsområdet. For å investere i BetStar, må du først opprette en konto. Deretter logger inn med ditt brukernavn og passord i medlemmer området som du har angitt under registreringen. Klikk deretter på "Innskudd" -knappen og følg innskuddsprosessen.
Er det minimum eller maksimumsgrenser for å gjøre et innskudd?
Minste innskudd for 30-dagers planer er $ 10 og maksimumsbeløpet er $ 50.000. Minste innskudd for VIP-Plan er $ 1000 - det høyeste beløpet er ikke begrenset.
Hvilke betalingstjenester er akseptert av BetStar?
Foreløpig er følgende e-valutaer akseptert: PerfectMoney, Payeer, BitCoin, ADV-Cash PerfectMoney, Payeer, BitCoin, Advcash
Hvor lang tid tar det for et innskudd for å bli kreditert til min konto?
Ditt innskudd vil være (unntatt BitCoin) umiddelbart kreditert til din konto. Æren for BitCoins oppstår etter 3-6 bekreftelser ved Biiitoin nettverk. Skulle et innskudd på andre betaling prosessorer ikke kan automatisk kreditert til kontoen din, kan du ringe kunde med detaljer som brukernavn, dato, innskuddet og transaksjonsnummer.
Når vil den første betalingen kreditert kontoen min?
Hvis du har investert i en 30-dagers plan, vil du motta den første betalingen 24 timer etter ditt innskudd. Hvis du har investert i VIP-Plan du motta utbetaling ut 7 dager etter ditt innskudd.
Hvordan kan jeg beregne min fortjeneste?
Hvis du ønsker å beregne fortjeneste, vennligst bruk inntekt kalkulator på BetStar nettstedet.


UTBETALINGER
Hva gjør du for å ta ut penger fra kontoen min BetStar jeg trenger?
Hvis du ønsker å samle dine gevinster, logg inn på kontoen din og klikk på "cash out".
Hva er minimumsutbetalingen?
For alle elektroniske valutaer utbetalingen minimum er for tiden $ 0,50.
På hvilken måte de betalinger behandles - automatisk eller manuelt?
Av sikkerhetsmessige grunner alle forespørsler om uttak vil bli vurdert og utført manuelt. Dette beskytter kontoen din mot uautorisert tilgang og handlinger som kan resultere i tap av penger.
Hvor lang tid tar det før en betaling er utført?
I de fleste tilfeller er behandlingen av din forespørsel om uttak gjøres innen en time. Imidlertid kan det i sjeldne tilfeller også føre til forsinkelser, avhengig av tid og personell. I alle fall vil en behandling tar ikke lenger enn 24 timer. Hvis du ikke har mottatt betaling etter denne perioden, kan du kontakte kundeservice.
Hva er den maksimale utbetalingen?
Det er ingen øvre grense for betaling.
Kan jeg ta ut penger i en annen valuta?
Nei. Du kan bare trekke i samme valuta som du har gjort ditt innskudd.


PARTNERSKAPSPROGRAM / HENVISNING PROGRAM
Gir BetStar et partnerskap provisjon?
Ja, hvis en investering er gjort av en kunde anbefalt av deg, vil du motta en kommisjon lik 5% av det innskuddet. Men for reinveste fra kontoen volumet du ikke vil motta provisjon.
Hvordan kan jeg anbefale BetStar programmet til andre mennesker?
Når du har logget inn på din konto vil du finne din personlige henvisningskobling. Anbefalte kundene bruke din personlige henvisningskobling for å komme til plattformen og å åpne en konto her og gjør et innskudd.
Er det nødvendig å ha en aktiv innskudd for å delta i partnerprogrammet?
Nei, for å profittere på investeringene dine anbefalte klienter, må du ha noen aktiv innskudd. Du trenger bare å registrere og åpne en konto med BetStar.
Kan jeg sende mine familiemedlemmer som anbefalte kunder?
Det er ikke tillatt hvis dine familiemedlemmer til å registrere seg på samme IP-adresse på BetStar. Bare én konto kan registreres via en IP-adresse. I dette spesielle tilfellet, ta kontakt med kundeservice. Ellers vil kontoen din bli muligens identifisert som uredelig og lukket. Ditt innskudd blir deretter frosset.
Når og hvordan får jeg partnerskapet provisjon av de anbefalte kundene?
Når de anbefalte kundene å gjøre et innskudd, er provisjon på 5% kreditert til kontoen din automatisk. Dette gjøres umiddelbart etter at innskuddet er gjort av kunden.
Finnes det et program for BetStar representasjoner?
Et aktivt program for selskapets representanter vil ikke bli tilbudt i øyeblikket.


SIKKERHET OG KUNDESERVICE
Er det trygt å sette inn penger på BetStar?
Ja. BetStar har tatt alle mulige tiltak for å sikre sikkerheten til kundekonti. Nettstedet ligger på en dedikert server med DDOS Guard og er beskyttet med et Comodo SSL-protokollen. Hourly oppdateringer sikrer at alle data kan gjenopprettes umiddelbart i tilfelle av problemer.
Er BetStar beskyttet mot DDoS-angrep?
Ja, BetStar ligger på en dedikert DDoS beskyttet server med DDoS-Guard og har betalt for en komplett miljøvern.
Jeg har glemt passordet mitt, eller kan ikke logge inn - hva skal jeg gjøre?
Bruk passordgjenoppretting. Et nytt passord vil bli sendt til din e-post adresse. Hvis du har glemt din e-post adresse som du oppga under registreringen, ta kontakt med vår kundeservice.
Jeg kan ikke huske brukernavnet mitt - hva skal jeg gjøre?
Hvis du har glemt ditt brukernavn, vennligst sjekk din postkasse. Etter registrering, har du mottatt en e-post med kontoinformasjon. Hvis du ikke finner denne posten, ta kontakt med kundeservice eller bruke live chat.
Hvordan kan jeg endre min e-postadresse?
Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke endre din e-postadresse. Ta kontakt for kundeservice.
Hvordan kan jeg endre min Utbetaling kontoinformasjon i min konto?
Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig at du endrer utbetalingsregnskapsdata. Denne handlingen er satt slik at det ikke er noen uautorisert tilgang til kontoen din. Dette hindrer at pengene kan overføres til en annen konto. Hvis du ønsker å endre lagret kontoinformasjonen din, kan du kontakte kundeservice.
Hvordan kan jeg kontakte kundeservice på andre spørsmål eller problemer?
BetStar tilbyr flere måter å kontakte kundeservice. Den enkleste måten er en kontakt e-post eller live chat. Eller bruk skjemaet på kundekontakt siden av BetStar.

1 besøkende online

Utbetaling syv ganger i uken - BETSTAR


vietnamesisk, ungarsk, Ukrainsk, tysk, Tyrkisk, Thai, svensk, Spansk, Slovensk, Slovakisk, serbisk, Russian, rumensk, Portugisisk, Polsk, Norsk, Norsk, Japanese, italiensk, hviterussisk, Hindi, gresk, French, Finnish, Dutch, danish, Czech, Croatian, Chinese, bulgarian, bosnisk, Albansk,