bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人www.my-betstar.com
              
BetStar - tjäna upp till 8% dagligen
BäSTA INVESTERINGEN I SPORTSPEL

BETSTAR.BIZ - utbetalning:: dagligen.


Albanian, Bosnian, Bulgarian, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Czech, Turkish, German, Ukrainian, Hungarian, Vietnamese, belarusian,
svensk, Swedish - Sweden,
svensk High Quality Advertising
svensk - Krypotowährung
Om BETSTAR
Helt enkelt gå, insättning och tjäna pengar. Satsningen görs av professionella och datorer.


Den globala marknaden för sportspel är en otroligt lukrativ bransch med en beräknad omsättning på $ 1,3 biljoner. Men många människor som försöker tjäna pengar med sportspel nå långsiktiga stora förluster på grund av den oförutsägbara karaktären av sporten.


Företaget Betstar Ltd, med säte i Storbritannien, består av ett team av professionella sporter spelarna med genomgående över genomsnittet resultat resultat. BetStar ger berörda parter möjlighet att få en garanterad och stabil extrainkomst, som genereras från Betstar laget för dig.

Teamet använder en teknisk och analytiskt förhållningssätt till sportspel. Till skillnad från den traditionella "spel", är denna metod ganska lik handel med valutor eller aktier. Betstar använder ett system av kraftfulla algoritmer och använder speciellt utvecklad programvara som hjälper till att maximera vinsten och samtidigt minimera förlusterna. Detta kombineras med en pengar ledningssystem och ger ett bra skydd mot eventuella förluster och garantier långsiktiga stadiga vinster.

Är du redo att äntligen göra en vinst på dina investeringar? Öppna ett nytt konto på BetStar. Det är gratis och tar bara en minut!

registrera dig gratisBETSTAR - tjäna upp till 8% dagligen - Upp till 5% remiss provision.


svensk, Swedish - Sverige,
vitryska, Vietnamesiskt, Ungerska, Ukrainska, Tyska, turkiska, Tjeckiska, Thai, svensk, Spanska, Slovenien, Slovakien, serbiska, Ryska, rumänska, Portugisiska, polska, norska, nederländska, kroatiska, Kinesiska, Japanska, Italienska, hindi, grekiska, Franska, finska, engelska, dansk, Bulgariska, bosniska, Albanska,

BETSTAR - Investeringsplan
Minsta insättning på $ 10 - upp till 8% vinst per dag - Payout sju gånger i veckan


VIP-PLAN
utbetalning: 115% efter 7 dagar*

minimal insättning 1000$             maximal insättning unbegrenzt


BETSTAR - Minsta insättning på $ 10!


belarusian, Vietnamese, Hungarian, Ukrainian, German, Turkish, Czech, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Dutch, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Bulgarian, Bosnian, Albanian,
svensk, Swedish - Sweden,

BETSTAR - Remiss Program / Marknadsföring
Dela BETSTAR och tjäna pengar


5%
5% remiss provision     - PENGAR utan investering!

BetStar erbjuder en 5% remiss provision för varje belopp som skall betalas av din rekommenderade medlemmar. Det finns ingen separat Investitition nödvändigt att använda denna möjlighet att tjäna pengar!

BETSTAR.BIZ - upp till 8% vinst per dag


svensk, Swedish - Sverige,
Albanska, bosniska, Bulgariska, dansk, engelska, finska, Franska, grekiska, hindi, Italienska, Japanska, Kinesiska, kroatiska, nederländska, norska, polska, Portugisiska, rumänska, Ryska, serbiska, Slovakien, Slovenien, Spanska, svensk, Thai, Tjeckiska, turkiska, Tyska, Ukrainska, Ungerska, Vietnamesiskt, vitryska,

BETSTAR - FAQ
Frågor och svar BETSTAR


ALLMäNNA FRåGOR
Vad är BetStar Ltd.?
Företaget Betstar Ltd grundades av en grupp professionella sporter spelarna med genomgående över genomsnittet resultat resultat. Företaget ger medlemmarna möjlighet att få en garanterad och stabil intjäning - med den fördelen att det skapas för dig av BetStar laget.
Är BetStar Ltd. ett riktigt företag?
Ja, BetStar är ett registrerat brittiskt företag, BETSTAR LIMITED, registrerad under registreringsnummer 10089453:e Du kan alltid kontrollera vårt företag på följande länk: UK Companies House Website
Hur är resultatet av BetStar Ltd. uppnåtts?
Den professionella BetStar spel på sportresultat och relaterade händelser. Således kan uppnås vinster. Teamet använder en teknisk och analytiskt förhållningssätt till sportspel. Till skillnad från den traditionella "spel", är denna metod ganska lik handel med valutor eller aktier. Betstar använder ett system av kraftfulla algoritmer och använder speciellt utvecklad programvara som hjälper till att maximera vinsten och samtidigt minimera förlusterna.
Kan det hända att förlora de pengar som betalats för en investering i BetStar?
En av fördelarna med BetStar är att en garanterad och stabil avkastning på lång sikt betalas ut, så att kunderna inte drabbas av förluster. Även om det är omöjligt för BetStar att vinna varje satsning, men användningen av ett cash management system ger ett bra skydd mot eventuella förluster och garanterar långsiktig en konstant förstärkning.
Är det nödvändigt att jag själv har erfarenhet av sportspel att investera i BetStar?
Nej. Det behövs ingen personlig erfarenhet att generera vinst med BetStar. Du behöver bara göra en insättning. Den professionella BetStar gör jobbet åt dig.
Vinster görs på 7 dagar i veckan?
Ja. Vinsterna kommer att krediteras till ditt konto 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.


REGISTRERING OCH KONTO öPPNANDE
Hur kan jag öppna ett konto med BetStar?
Klicka bara på "Registrering" rutan och fyll i formuläret med den information som krävs för kontot öppning.
Kan jag ändra min personliga information (e-postadress, antal e-plånböcker) efter registrering?
Av säkerhetsskäl och för att skydda ditt konto från obehörig åtkomst, är det inte möjligt för dig att ändra dina uppgifter efter registreringen själv. Om du vill ändra dina uppgifter, vänligen använd kundkontakt. Efter att ha testat om du är kontoinnehavaren, kommer dina data ändras i enlighet med dina nya uppgifter.
Kan jag öppna flera konton från samma IP-adress?
Nej, det finns bara ett konto per IP-adress och dator tillåtet. Dina konton kommer att stängas av om BetStar konstaterar att mer än ett konto öppnas från din IP.


INSäTTNING.
Hur kan jag investera i BetStar?
Alla betalningar måste göras i medlemsområdet. För att investera i BetStar, måste du först skapa ett konto. Sedan logga in med ditt användarnamn och lösenord i medlemmar område som du har angett under registreringen. Klicka sedan på "Insättning" -knappen och följ insättningsprocessen.
Finns det minimi- eller gränsvärden för att göra en insättning?
Minsta insättning för 30-dagars planer är $ 10 och det maximala beloppet är $ 50.000. Minsta insättning för VIP-Plan är $ 1000 - det högsta beloppet är inte begränsat.
Vilka betalningstjänster accepteras av BetStar?
För närvarande är följande e-valutor accepteras: PerfectMoney, Payeer, BitCoin, ADV-Cash PerfectMoney, Payeer, BitCoin, Advcash
Hur lång tid tar det för en deposition som ska krediteras mitt konto?
Din insättning kommer att vara (utom BitCoin) omedelbart in på ditt konto. Den kredit på BitCoins sker efter 3-6 bekräftelser från Biiitoin nätverket. Skulle en deposition på andra betalningsprocessorer inte kan automatiskt in på ditt konto, vänligen kontakta kundtjänst med detaljer såsom användarnamn, datum, insättning och transaktionsnummer.
När kommer den första betalningen krediteras mitt konto?
Om du har investerat i en 30-dagars plan, kommer du att få den första utbetalningen 24 timmar efter din insättning. Om du har investerat i VIP-Plan du får utbetalningen ut 7 dagar efter din insättning.
Hur kan jag räkna ut min vinst?
Om du vill beräkna din vinst, använd inkomsträknare på BetStar webbplats.


UTBETALNINGAR
Vad man ska göra för att ta ut pengar från mitt konto BetStar jag behöver?
Om du vill samla dina vinster, logga in på ditt konto och klicka på "Cash Out".
Vad är det minsta utbetalning?
För alla elektroniska valutor utbetalnings minimum är för närvarande $ 0,50.
På vilket sätt betalningarna bearbetas - automatiskt eller manuellt?
Av säkerhetsskäl alla uttagsförfrågningar kommer att behandlas och verkställas manuellt. Detta skyddar ditt konto från obehörig åtkomst och åtgärder som kan leda till förlust av dina pengar.
Hur lång tid tar det för en betalning utförs?
I de flesta fall är bearbetningen av din begäran görs inom en timme. Men det kan i sällsynta fall också leda till förseningar, beroende på tid och personal. I varje fall kommer en bearbetnings ta längre tid än 24 timmar. Om du inte har fått betalning efter denna period, vänligen kontakta kundtjänst.
Vad är maximal utbetalning?
Det finns ingen övre gräns för betalning.
Kan jag lösa ut i en annan valuta?
Nej. Du kan bara dra i samma valuta som du gjorde din insättning.


PARTNERSKAPSPROGRAM / REMISS PROGRAM
Ger BetStar ett partnerskapsavtal provision?
Ja, om en investering görs av en kund som rekommenderas av dig, får du en provision som motsvarar 5% av denna reserv. Men för återinvesteringar från kontot volym som du inte kommer att få provision.
Hur kan jag rekommendera BetStar programmet till andra människor?
När du har loggat in på ditt konto hittar du din personliga referenslänk. Dina rekommenderade kunder använder din personliga referenslänk för att komma till plattformen och att öppna ett konto här och göra en insättning.
Är det nödvändigt att ha en aktiv insättning för att delta i partnerprogrammet?
Nej, i syfte att dra på investeringar dina rekommenderade kunder, måste du ha någon aktiv insättning. Du behöver bara registrera och öppna ett konto med BetStar.
Kan jag skicka mina familjemedlemmar som rekommenderade kunder?
Det är inte tillåtet om dina familjemedlemmar att registrera sig på samma IP-adress på BetStar. Endast ett konto kan registreras via en IP-adress. I det här fallet, vänligen kontakta kundtjänst. Annars kommer ditt konto eventuellt identifieras som bedrägligt och stängd. Din insättning fryses sedan.
När och hur får jag partnerskaps provision av de rekommenderade kunder?
När de rekommenderade kunder att göra en insättning, är provision på 5% på ditt konto automatiskt. Detta sker omedelbart efter deponeringen har gjorts av kunden.
Finns det ett program för BetStar representationer?
Ett aktivt program för företagsrepresentanterna kommer inte att erbjudas för tillfället.


SäKERHET OCH KUNDSERVICE
Är det säkert att sätta in pengar på BetStar?
Ja. BetStar har vidtagit alla tänkbara åtgärder för att garantera säkerheten för kundkonton. Webbplatsen finns på en dedikerad server med DDOS Guard och är skyddad med en Comodo SSL-protokollet. Varje timme uppdateringar se till att alla data kan återvinnas direkt i händelse av problem.
Är BetStar skyddas från DDoS attacker?
Ja, BetStar finns på en dedikerad DDoS skyddad server med DDoS-Guard och har betalat för en komplett miljöskydd.
Jag har glömt mitt lösenord eller kan inte logga in - vad ska jag göra?
Använd återställning av lösenord. Ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress. Om du har glömt din e-postadress som du angav vid registreringen, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Jag kan inte komma ihåg mitt användarnamn - vad ska jag göra?
Om du har glömt ditt användarnamn, kontrollera din brevlåda. Efter registreringen har du fått ett e-postmeddelande med din kontoinformation. Om du inte kan hitta denna post, kontakta kundtjänst eller använda chatt.
Hur kan jag ändra min e-postadress?
Av säkerhetsskäl kan du inte ändra din e-postadress. Vänligen kontakta för kundservice.
Hur kan jag ändra min Utbetalning kontoinformation i mitt konto?
Av säkerhetsskäl är det inte möjligt att du ändrar dina data vinstutdelnings konton. Denna åtgärd är inställd så att det inte finns någon obehörig åtkomst till kontot. Detta förhindrar att dina pengar kan överföras till ett annat konto. Om du vill ändra lagrade kontouppgifter, vänligen kontakta kundtjänst.
Hur kan jag kontakta kundtjänst på andra frågor eller problem?
BetStar erbjuder flera sätt att kontakta kundtjänst. Det enklaste sättet är en kontakt e-post eller chatt. Eller använd formuläret på kundens kontaktsidan av BetStar.

2 besökare online

Payout sju gånger i veckan - BETSTAR


vitryska, Vietnamesiskt, Ungerska, Ukrainska, Tyska, turkiska, Tjeckiska, Thai, svensk, Spanska, Slovenien, Slovakien, serbiska, Ryska, rumänska, Portugisiska, polska, norska, nederländska, kroatiska, Kinesiska, Japanska, Italienska, hindi, grekiska, Franska, finska, engelska, dansk, Bulgariska, bosniska, Albanska,